Private Group Brafitting Night

Wil je met een groepje familieleden of vriendinnen langskomen voor een superspeciale avond? Dat kan! Want vanaf nu kan je kostenloos een private brafitting night boeken in de SuperBrawinkel!

Wij zorgen voor bubbels en bonbons!

De avond is geschikt voor groepen vanaf 5 mensen. Het maximum aantal mensen verschilt per locatie: in Rotterdam kunnen er maximaal 8 komen, in Amsterdam maximaal 12 en in Utrecht maximaal 16. 

Private brafitting nights zijn te boeken voor elke avond, en duren van 19-21 uur (onder voorbehoud van beschikbaarheid van voldoende SuperBrafitters). We doen de brafittingen in twee rondes (behalve als mensen het leuk vinden om met elkaar in een pashokje te gaan).

Geinteresseerd? Mail dan snel naar info@superbra.nl. Laat weten op welke dag/dagen je zou willen komen en met hoeveel personen.

Wij plannen ruim vantevoren medewerkers in voor een fitavondje op basis van hoeveel mensen komen. We vinden het daarom superfijn als je niet lichtzinnig omgaat met afmeldingen en ons zo snel mogelijk informeert als er een afmelding is.

VOORWAARDEN SPECIALE ACTIE AMSTERDAM

- De eerste vijf mensen die een mail sturen dat ze een fitavondje willen plannen in de winkel in Amsterdam hebben recht op een bon met 50 euro shoptegoed. Let op alleen de host/organisattor van de avond (1 persoon per avond) krijgt shoptegoed.

- Voorwaarde is dat er bij het fitavondje minimaal 5 mensen minimaal één BH, bikini, badpak of body aanschaffen per persoon