Vacature SuperBrafitters in Amsterdam, 2-5 dagen per week

SuperBra zoekt voor de nieuwe winkel in Amsterdam SuperBrafitters voor 2-5 dagen per week, parttime of full-time

SuperBra wil een BH-revolutie in Nederland tot stand brengen en onze missie is om iedereen die een BH wil dragen in een goedzittend exemplaar te krijgen.

Onze winkels zijn de thuisbasis van waaruit we in een ontspannen sfeer ons best doen om elke klant een positieve fitervaring te geven. Daarbij zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity onze kernwaarden. SuperBra is een jong en snelgroeiend bedrijf: op dit moment hebben we een winkel in Rotterdam en een in Utrecht en binnenkort openen we ook in Amsterdam een winkel, aan de Kinkerstraat 92H.

Als SuperBrafitter ga je met ons mee op missie. Je wordt getraind in het brafitten zodat je klanten in het pashokje kan adviseren over de goede maat en het goede model BH. Daarbij is het belangrijk dat je mensen goed op hun gemak kan stellen en er comfortabel mee bent om klanten aan te raken, bijvoorbeeld om ze te helpen met het aantrekken van de BH. Met kennis en overtuiging kan je uitleggen waar je advies op gebaseerd is.

Wij zijn op zoek naar mensen die nauwkeurig en stressbestendig zijn met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent minimaal 17 jaar, je vindt het leuk om hard te werken en je zet je graag in voor een efficiënte bedrijfsvoering.

De werkzaamheden van een SuperBrafitter zijn:

  • Brafitten
  • Verwerken van producten die binnengekomen zijn
  • Schoon en netjes houden van de winkel
  • Klantenservice in de winkel en soms ook per email of social media

Je inwerkperiode begint zodra jij beschikbaar bent. Omdat in Amsterdam de verbouwing nog in volle gang is, zullen de nieuwe SuperBrafitters getraind worden in Rotterdam en/of Utrecht. De reiskosten tijdens je inwerkperiode vergoeden we volledig. 

Wij zijn voor de winkel in Amsterdam op zoek naar meerdere fulltimers en parttimers. De winkel is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Geef in je motivatie-email duidelijk je beschikbaarheid aan en dat je voor Amsterdam solliciteert.

Geselecteerde kandidaten zullen wij uitnodigen voor een gesprek in de SuperBrawinkel in Utrecht of Rotterdam.

Wij bieden onderstaand salaris en een deelname in een pensioenregeling. Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% en medewerkers krijgen 20% personeelskorting. 

Leeftijd

Bruto uurloon ( all-in, inc vakantiegeld en vakantiedagen)

 21 jaar en ouder

€ 13,86

20 jaar

€ 11,09

19 jaar

€ 8,32

18 jaar

€ 6,94

17 jaar

€ 5,49

Wil je met ons mee op missie? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatie-email met CV naar sollicitatie@superbra.nl