Jouw perfect fit in 3 stappen

Change this text

Change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

JOUW PERFECT FIT IN 3 STAPPEN

1 BORST

Zorg dat je al je borstweefsel goed in de cup legt. Dit doe je door te "swoopen".Steek je hand kruislings in de cup en strijk zoveel mogelijk borstweefsel in de cup. Nu zit de hele borst in de cup.De BH sluit aan de bovenkant mooi aan zonder dat deze open staat.

2 BEUGEL

Het stuk waar de beugels samenkomen rust comfortabel tegen je borstbeen aan. De beugels zitten aan de onderkant zo hoog mogelijk in de borstplooi en aan de zijkant omvatten ze al je borstweefsel.Als je beweegt blijven de beugels goed op hun plek zitten.

3 BAND

Als je van opzij in de spiegel kijkt zie je dat de band van de cup naar je rug horizontaal loopt. De band zit op het wijdste haakje en als je beweegt blijft hij goed op zijn plek zitten.De band hoort goed strak te zitten, maar moet nooit oncomfortabel zijn.

Veelgestelde fit vragen

Is mijn onderwijdte gelijk aan de bandmaat?
Nee, over het algemeen komen we tijdens een fitting uit op een bandmaat die 8-20 cm kleiner is dan wat je zou meten (afhankelijk van je eigen voorkeur en van hoe ‘indrukbaar’ je bent). Wil je hulp bij het bepalen van je maat? Chat met een BraFitter, bel ons of kom langs in de winkel. Lees ook de blog over waarom je de bandmaat niet kan meten.
Maar mijn huidige maat zit al strak, dan kan ik toch geen kleinere omvang nodig hebben?
Vaak zit een bh niet te strak omdat de band te smal is. In de meeste gevallen is de cup te klein om al het borstweefsel te omvatten. De borsten duwen de cups naar voren en hij gaat trekken aan de rug. Bij een cup die goed past liggen na de scoop en swoop de beugels in het midden plat tegen het borstbeen aan en omvat de beugel aan de zijkant al het weefsel. Nu is er veel minder lengte in de band nodig. De meeste mensen hebben een kleinere omvang en een grotere cup nodig dan ze denken. We denken graag mee, chat of bel!
Third section

Geen verzendkosten Vanaf 60 euro

En als je wil, kan je hem ook altijd op komen halen. Binnen 14 dagen te retourneren.

96 maten op voorraad

Met een grote keuze aan kleuren en modellen.

Écht goed advies

Online en in de winkel, de allerbeste service. SuperBra krijgt een 4,9/5 op Facebook uit 239 reviews.