Maatadvies

Wat is de SuperBramaat?

Bij SuperBra gebruiken we de Europese omvangsmaat en de Engelse cupmaat.

EU
 UK/SuperBra
D
D
E
DD
F
E
G
F
H
FF
I
G
J
GG
K
H
L
HH
M
J
N
JJ
O
K


Dus heb je een bh bijvoorbeeld EU-maat 70E, dan is de SuperBramaat 70DD.

Geen exacte wetenschap

Net als bij jeans en schoenen geldt dat bh-maten geen exacte wetenschap zijn. Het kan dus nog steeds zo zijn dat je bij twee verschillende modellen van hetzelfde merk een andere maat nodig hebt. Als modellen groot of klein vallen in de band of in de cup, geven we dat aan in de omschrijving.

Hoe weet ik mijn SuperBramaat?

Ben je al in onze winkel in Rotterdam of in Utrecht geweest voor een brafitting? Dan geven we je meestal de SuperBramaat mee op een kaartje en zetten we hem ook in ons systeem. Ook staat de SuperBramaat van het product dat je gekocht hebt aan het bruine labeltje aan het product.

Weet je niet meer wat je SuperBramaat is, bel of mail ons dan even, dan kunnen we je helpen je SuperBra maat terug te vinden.

Kan ik zelf de SuperBra maat omrekenen?

Als je een goedzittende bh hebt die je niet bij ons gekocht hebt, check dan eerst hier of hij echt 100% voldoet aan de eisen voor de perfect fit. Zo ja, dan kan je de maat van de bh omrekenen naar de SuperBramaat.

Over het algemeen geldt: is de maat van de BH aangegeven in EU-maten, dan houd je de bandmaat gelijk, en zet je de cupmaat om naar de UK-cupmaat (zie onderstaande tabel). Bekende merken die bijvoorbeeld EU-maten gebruiken zijn Primadonna, Hunkemöller, Livera, Hema, Marlies Dekkers en Sapph.