Onze winkels

Rotterdam

Eind 2016 openden de deuren van de eerste SuperBrawinkel zich in het bruisende Zwaanshalskwartier in Rotterdam-Noord, goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. In de knusse uitnodigende winkel zijn drie ruime paskamers waar onze SuperBrafitters hun onovertroffen brafittingen geven. Als je zelf niet komt passen mag je lekker uitrusten op ons comfortabele groenfluwelen bank.

Zwaanshals 274
3035 KM Rotterdam

Openingstijden

SuperBra Amsterdam

Utrecht

Begin 2020 opende de SuperBrawinkel in Utrecht, aan de Amsterdamsestraatweg. Met een bushalte voor de deur is de winkel goed bereikbaar met de bus, maar ook je auto kan je altijd (betaald) parkeren in de omgeving. In de ruim opgezette lichte winkel zijn acht ruime paskamers. Een groen fluwelen bank staat voor je klaar als je wil uitrusten na je fitting, of voor als je meekomt met iemand die gaat passen.

Amsterdamsestraatweg 284
3551 CS Utrecht

Openingstijden

Amsterdam

In mei 2023 opende de derde SuperBrawinkel in Amsterdam, aan de Kinkerstraat 92H.

Met een tramhalte voor de deur is de winkel goed bereikbaar met de bus, maar ook je auto kan je altijd (betaald) parkeren in de omgeving. In de ruim opgezette lichte winkel zijn ruime paskamers. Een groen fluwelen bank staat voor je klaar als je wil uitrusten na je fitting, of voor als je meekomt met iemand die gaat passen.

Kinkerstraat 92H
1053 EB Amsterdam
Bekijk route

Openingstijden