“ Het is toch eigenlijk van de zotte dat er een soort algemeen idee heerst dat BHs ondingen zijn ”

Floor van de Pavert

Tijd om shoppen voor lingerie en swimwear weer leuk te maken! Met vrolijke kleuren, mooie betaalbare modellen en altijd meer dan 130 maten op voorraad en deskundig advies zorgen we dat jij ook je perfect fit vindt.

De missie van SuperBra is het zelfvertrouwen van mensen die een BH willen dragen, te vergroten door goedzittende lingerie en swimwear. De kernwaarden van SuperBra zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity.

SuperBra wil een BH-revolutie naar Nederland brengen. Veel mensen die nog nooit bij SuperBra zijn geweest hebben het idee dat een BH eigenlijk nooit echt comfortabel kan zitten, en voor veel mensen is shoppen voor BHs nooit echt leuk. SuperBra doet er alles aan om hier verandering in te brengen!

De winkels

SuperBra heeft drie fysieke winkels. De gloednieuwe winkel in de Kinkerstraat in Amsterdam, valt op door de groene gevel. Je vindt onze winkel in Rotterdam tussen de vintageshops, kook- en hobbywinkels aan de Zwaanshals in Rotterdam. In Utrecht vind je onze winkel aan de bruisende Amsterdamsestraatweg, vlak bij winkelcentrum De Plantage. Wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt en je bent dan ook altijd welkom voor een uitgebreide vrijblijvende brafitting. In onze ruime en comfortabele paskamers vinden we niet alleen de maat, maar ook jouw perfect fit. Je mag altijd binnenlopen, maar wil je zeker weten dat je gelijk geholpen kan worden, boek dan een afspraak voor een brafitting.

Over SuperBra-oprichtster Floor

Floor ervaarde zelf dat zij met haar smalle omvang en relatief grote cup (EU BHmaat 60K, SuperBramaat 60H) in Nederland eigenlijk nergens goed geholpen werd. Dat was voor haar reden om in 2016 SuperBra op te richten. Vanaf het begin is haar ambitie geweest dat SuperBra een keten zou worden, met meerdere winkels én een webshop, omdat zij gelooft dat online en offline elkaar versterken. Zij koos bewust Rotterdam als locatie voor de eerste SuperBrawinkel, vanwege de diversiteit van de stad en haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit.

Floor is afgestudeerd in de experimentele natuurkunde en heeft met SuperBra als relatieve outsider de Nederlandse lingeriemarkt betreden. Een conservatieve markt, waarin veel mis gaat, vindt Floor. "Het is toch eigenlijk van de zotte dat er een soort algemeen idee heerst dat BHs ondingen zijn, die nooit echt lekker zitten en die je zo snel mogelijk uit wil doen als je thuiskomt? Of dat BHs voor een grotere cup minimaal 100 euro moeten kosten?", aldus Floor. Met SuperBra wil Floor klanten een shopervaring geven waar ze wél blij van worden. Floor financierde de start van SuperBra in 2016 met haar eigen spaargeld, dat zij vergaarde door vanaf 2012 als freelance consultant te werken op het gebied van quantum computing. Daarvoor was Floor founder en CEO van Single Quantum, een high-tech startup in gevoelige nano-lichtdetectoren.

 

De webshop

Niet in de gelegenheid om naar een van onze winkels in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht te komen? Neem een kijkje in onze webshop. Voor vragen kun je ons ook tijdens openingstijden bellen, emailen of een berichtje sturen via onze social media.