Vacature SuperBrafitters in Rotterdam, 2-5 dagen per week

SuperBra zoekt in Rotterdam SuperBrafitters voor 2-5 dagen per week, parttime of full-time

SuperBra is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij willen een BH-revolutie in Nederland tot stand brengen en onze missie is om iedereen die een BH wil dragen in een goedzittend exemplaar te krijgen. 

Onze winkels in Rotterdam en Utrecht zijn de thuisbasis van waaruit we in een ontspannen sfeer ons best doen om elke klant een positieve fitervaring te geven. Daarbij zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity onze kernwaarden. 

Als SuperBrafitter ga je met ons mee op missie. Je wordt getraind in het brafitten zodat je klanten in het pashokje kan adviseren over de goede maat en het goede model BH. Daarbij is het belangrijk dat je mensen goed op hun gemak kan stellen en er comfortabel mee bent om klanten aan te raken, bijvoorbeeld om ze te helpen met het aantrekken van de BH. Met kennis en overtuiging kan je uitleggen waar je advies op gebaseerd is.

Wij zijn op zoek naar mensen die nauwkeurig en stressbestendig zijn met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent minimaal 17 jaar, je vindt het leuk om hard te werken en je zet je graag in voor een efficiënte bedrijfsvoering.

De werkzaamheden van een SuperBrafitter zijn:

  • Brafitten
  • Verwerken en inpakken van bestellingen
  • Verwerken van producten die binnengekomen zijn
  • Schoon en netjes houden van de winkel
  • Klantenservice via email, social media en in de winkel

Wij zijn voor de winkel in Rotterdam op zoek naar een fulltimer en/of een aantal parttimers. De winkel zijn zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Geef in je motivatie-email duidelijk je beschikbaarheid aan en of je voor Utrecht of Rotterdam solliciteert.

Op basis van de emails zullen we een eerste selectie maken. Geselecteerde sollicitanten zullen wij uitnodigen voor een gesprek in de SuperBrawinkel.

Wij bieden onderstaand salaris en een deelname in een pensioenregeling. Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% en medewerkers krijgen 20% personeelskorting. 

Leeftijd

Bruto uurloon ( all-in, inc vakantiegeld en vakantiedagen)

17 jaar

€ 5,49

18 jaar

€ 6,94

19 jaar

€ 8,32

20 jaar

€ 11,09

21 jaar en ouder

€ 13,86

Wil je met ons mee op missie? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatie-email met CV naar sollicitatie@superbra.nl