Vacature SuperBrafitters in Rotterdam, 2-5 dagen per week

SuperBra zoekt in Rotterdam SuperBrafitters voor 2-5 dagen per week, parttime of full-time

SuperBra zoekt enthousiaste SuperBrafitters voor onze lingeriewinkel in Rotterdam, voor 16-38 uur per week. Kennis over lingerie is niet vereist, je wordt door ons getraind in het brafitten zodat je klanten in het pashokje goed kan adviseren over de goede maat en het goede model BH. Het is belangrijk dat je mensen goed op hun gemak kan stellen en er comfortabel mee bent om klanten aan te raken, bijvoorbeeld om ze te helpen met het aantrekken van de BH.

SuperBra wil een BH-revolutie in Nederland tot stand brengen en onze missie is om iedereen die een BH draagt in een goedzittend exemplaar te krijgen. Dit doen we door alle klanten in onze winkels een superpositieve ervaring te geven, vanuit onze kernwaarden deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity. Als SuperBrafitter draag je hier aan bij.

Wij zijn op zoek naar mensen die nauwkeurig en stressbestendig zijn met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je spreekt Nederlands, je vindt het leuk om hard te werken en je zet je graag in voor een efficiënte bedrijfsvoering.

De werkzaamheden van een SuperBrafitter:

  • Brafitten (klanten adviseren over maat en pasvorm van lingerie en swim)
  • Verwerken van producten die binnengekomen zijn
  • Schoon en netjes houden van de winkel
  • Klantenservice in de winkel

De winkel is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Geef in je motivatiebrief aan hoeveel uur je wilt werken en of er vaste dagen zijn waarop je niet kunt werken. Gezien de beschikbaarheid van de huidige teamleden, hebben we een voorkeur voor mensen die 4 of 5 dagen willen werken, en die doordeweeks beschikbaar zijn en af en toe ook op zaterdag.

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, geleid door een vrouwelijke directeur/eigenaar, met toffe collega’s. Wij bieden onderstaand salaris en een deelname in een pensioenregeling. Op zondagen geldt een toeslag van 50% en op feestdagen 100%. Medewerkers krijgen 20% personeelskorting.

Salaris (all-in bruto per uur, inc. vakantiedagen en vakantiegeld)

  • 21 jaar en ouder: € 14,30
  • 20 jaar: € 11,45
  • 19 jaar: € 8,58
  • 18 jaar: € 7,15
  • 17 jaar: € 5,65

Wij vinden een goede afbakening tussen werk en privé belangrijk. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Als je met ons mee wilt op missie, stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@superbra.nl. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in de SuperBrawinkel in Rotterdam.