Zoek je naar bh doorzichtige bandjes? | SuperBra helpt.

Zoek je naar bh doorzichtige bandjes?

Wanneer je na lang zoeken eindelijk datgene vindt waar je naar op zoek bent, geeft het een goed gevoel.
Een goed gevoel hebben, is belangrijk, vooral als het gaat om bh doorzichtige bandjes

Tijd om shoppen voor lingerie en swimwear weer leuk te maken!

De missie van SuperBra is het zelfvertrouwen van mensen die een BH willen dragen, te vergroten door goed zittende lingerie en swimwear.
De kernwaarden van SuperBra zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity.

SuperBra wil een BH-revolutie naar Nederland brengen. Veel mensen die nog nooit bij SuperBra zijn geweest hebben het idee dat een BH eigenlijk nooit echt comfortabel kan zitten, en voor veel mensen is shoppen voor BHs nooit echt leuk. SuperBra doet er alles aan om hier verandering in te brengen! Bij SuperBra helpen we je graag bij jouw zoektocht.

SuperBra | Voor jouw BH, Lingerie & Swimwear.

Met vrolijke kleuren, mooie betaalbare modellen en altijd meer dan 120 maten op voorraad en deskundig advies zorgen we dat ook jij je perfecte fit vindt. 
Of het nu gaat om een BH, bikini, of een badpak, we hebben alle maten, en wees gerust. We hebben zelfs een passende maat voor iedereen die zich ooit over het hoofd gezien voelde door de standaard beha winkels.

Begin met een gratis BraFitting.

Al deze beha-tastische opties hebben pas echt zin wanneer je de juiste pasvorm vindt. Laat ons je helpen de verwarring weg te nemen. Een wereld van comfort, ondersteuning, en goed passende beha's wacht op je bij SuperBra. 

Onze getrainde brafitters helpen je om je maat beter te begrijpen, de mooiste producten aan te bieden, en de manier waarop je beha's voorheen koopt te veranderen.

We kunnen onszelf gemakkelijk aanprijzen, maar we laten liever de talrijke positieve Google-recensies voor ons spreken.

Zoals deze review: "Geweldige winkel. Fijn dat jullie ruim de tijd nemen voor een brafitting, de afspraken zijn absoluut niet te dicht op elkaar gepland en jullie personeel is altijd zo kundig en vriendelijk. Voel me in geen enkele andere lingeriewinkel zo op mijn gemak als hier.-Leonie"

We kunnen niet wachten om je in een van de winkels in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam te zien!