Detacheringsbureaus Ctalents en ContactCare helpen oproepkrachten van lingerieretailer SuperBra de lockdown door

Floor van de Pavert
Detacheringsbureaus Ctalents en ContactCare helpen oproepkrachten van lingerieretailer SuperBra de lockdown door

De oproepkrachten van lingerieretailbedrijf SuperBra kunnen door de lockdown niet doorwerken in de winkels. Maar dankzij de hulp van detacheringsbureaus Ctalents en ContactCare hoeven de oproepkrachten niet te vrezen voor hun inkomen. Anderhalve dag na de persconferentie kregen de oproepkrachten het verlossende woord dat zij tijdens de lockdown kunnen blijven doorwerken als ze dat willen en zo hun normale salaris uitbetaald kunnen krijgen.

SuperBra directeur Floor van de Pavert vertelt: “Ik ken Sandra Ballij en Jasper Meerding, de ondernemers achter Ctalents en ContactCare, via het ondernemersleerprogramma EO Accelerator. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij zo snel een mogelijkheid konden creëren voor mijn meiden om door te werken. In de vorige lockdown heb ik mijn oproepkrachten nog deels kunnen laten doorwerken, maar SuperBra krijgt nauwelijks overheidssteun dus onze reserves zijn nu echt op. Ik ben blij dat dankzij deze hulp uit mijn netwerk mijn meiden zich geen zorgen hoeven te maken over hun inkomen.

De vijf oproepkrachten die hier gebruik van maken zijn in het normale leven ‘SuperBrafitters’ in de winkels in Rotterdam en Utrecht. Door de snelle actie van de detacheringsbureaus kunnen de winkelmedewerkers gedurende de lockdown aan de slag op kantoor in Amersfoort en vanuit huis met administratieve en klantenservice werkzaamheden.

 

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.