Model Cheyenne over de Dark Nudes

Floor van de Pavert
Model Cheyenne over de Dark Nudes
Ze zijn er eindelijk! Huidkleurige D+ bh’s voor álle dames. SuperBra is ontzettend trots dat ook donkere dames vanaf vorige week in onze winkel kunnen slagen voor een huidkleurige bh. Modellen Cheyenne, Macheara en Stephanie showen onze spiksplinternieuwe, boterzachte, handgemaakte setjes. En, wat vinden de modellen?

Cheyenne, draagt de SF Bronze in 65GG “Het is mooi dat donkere vrouwen eindelijk worden voorzien in hun behoefte”

Dark Nudes Bronze Cheyenne

“Een bh in de perfecte maat, met de perfecte kleur: ik voel me gewoon trots dat ik hem mag dragen. Met een iets grotere cup voel je bij andere lingeriewinkels sowieso niet helemaal thuis. De 70F modellen die ik dacht nodig te hebben, vind je bijna nergens. Áls ze iets hebben, moet ik kiezen voor wit, beige of zwart en hebben ze vaak van die brede bandjes. Het zit dan misschien wel goed, maar je wilt je óók sexy voelen. Bij SuperBra bleek ik maat 65GG te hebben. Ik schrok ervan! Maar zodra ik hem aanhad, voelde ik had ’t klopte. Ik heb geen zere schouders meer, de band op mijn rug trekt niet steeds omhoog en er komt geen borst meer bovenuit de cups. Niet alleen de pasvorm sluit naadloos aan op mijn lichaam, ook de kleur. Het voelt geweldig om in een winkel iets te kopen wat precies bij jouw past. Dat ik mee mag doen aan de shoot vind ik ook bijzonder. Het is mooi dat donkere vrouwen eindelijk worden voorzien in hun behoefte. Dat ik daar op deze manier een beetje aan bijdraag, voelt bijzonder. Ik woon in Amsterdam, maar ga voor mijn nieuwe bh’s vanaf nu toch even naar Rotterdam. Die reistijd is het dubbel en dwars waard, want je gaat happy naar huis.”

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.