Tips voor mannen en andere partners om lingerie cadeau te geven

Floor van de Pavert
Tips voor mannen en andere partners om lingerie cadeau te geven

Lijkt het jou ook leuk om je geliefde af en toe mooie lingerie cadeau te doen, maar twijfel je over hoe je dat het beste aan kan pakken? Heel begrijpelijk! Want hoe bepaal je nou welke maat en welk model je het beste kan kopen? Wij zijn er om je te helpen een goede keuze te maken. In dit blog delen we de beste tips.

SuperBramaat

Bij SuperBra werken we met een ander maatsysteem dan andere lingeriewinkels. Heeft je partner al eerder BHs bij ons gekocht? Je kan haar terloops vragen wat haar SuperBramaat is. 

Wil je nog iets onopvallender te werk gaan? Maak dan een foto van het maatlabeltje van de BH die ze het meeste draagt en stuur deze naar ons(via email, Facebook of Instagram).  Wij kunnen jou dan adviseren wat een goed model BH of body voor haar is en welke maat je het beste kan nemen.

Je kunt dan een mooi setje of bijvoorbeeld een prachtige body in haar SuperBramaat bestellen op de webshop, of bij ons in de winkel.

SuperBra cadeaubon

Gun je je partner een mooi en goed zittend setje, maar weet je niet precies welke lingerie je partner mooi vindt? Dan kan je een cadeaubon overwegen die uitgegeven kan worden in de winkel. De cadeaubon is er al vanaf €25,- en hij wordt desgewenst bij je thuisbezorgd.

Verrassingsuitje

Is je partner nog nooit bij SuperBra geweest? Dan is het zaak om daar verandering in te brengen. Geef haar als verrassing een brafitting bij de SuperBra winkel cadeau met een setje naar keuze!

Wat we doen tijdens een BraFitting: één van onze BraFitters gaat kijken naar de maat en pasvorm die je partner nodig heeft. Vervolgens mag je partner lingerie gaan passen. Een brafitting duurt bij ons ongeveer 40 minuten. Ondertussen hebben we voor jou prima koffie en een relaxt bankje. Enne …. als je je afvraagt hoeveel dit verrassinggscadeau jou gaat kosten: gemiddeld kost een setje lingerie bij ons 75 euro, en het duurste setje wat je geliefde bij ons kan uitzoeken is 110 euro. 

Confectiemaat

Lukt het je niet je geliefde haar BH-maat te te ontfutselen, maar weet je wel de gewone kledingmaat van je partner? Wellicht is een body zonder beugels dan een leuk cadeau. Deze koop je in de confectiemaat van je partner (38, 40, 42, etc.), wat betekent dat je haar BH maat niet hoeft te weten. De body’s zonder beugels die wij verkopen zijn altijd gemaakt van luxe kant en zijn romantisch vormgegeven. Alvast wat inspiratie: Charlize Bordeaux body. 

Punten scoren

Je geliefde gaat geheid stralen als je haar op één van deze manieren een geweldig mooi setje cadeau doet. Onze conclusie is dus: niet meer twijfelen, maar gewoon doen! Je gaat er zeker punten mee scoren. En wij helpen je graag!
Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.