Verslag: SuperBra fotoshoot in de winkel

Gepost door Floor van de Pavert op

Om onze social media wat meer een eigen identiteit mee te geven organiseerden wij een aantal weken geleden een fotoshoot. Het startte allemaal met een oproep op Facebook & Instagram. Hier ontvingen wij heel veel reacties op. Uiteindelijk maakten wij een selectie van drie modellen: Daisy, Wanda en Suzanne. Alledrie met kenmerken die wij zelden zien bij de foto’s die wij van onze leveranciers krijgen!

Op de dag van de fotoshoot kwam iedereen vol enthousiasme de zaak binnengelopen. Na een rustige opstart met een kopje koffie of thee startten SuperBra eigenaresse Floor en Bedrijfsleider Getter met het stylen van de modellen. Fotografe Naomi bouwde ondertussen de set op.

 Al snel konden we beginnen met het fotograferen. Wat bleken onze modellen natuurtalenten! Zelfverzekerd stonden ze voor de camera van Naomi, die de modellen zich ook erg op hun gemak liet voelen. We hebben zoveel prachtige setjes op de foto kunnen zetten! In de aankomende tijd zullen we veel van deze foto’s op Facebook & Instagram laten zien.

Hieronder een indruk van hoe de dag is verlopen!

 


Ouder Nieuwer

Geen verzendkosten Vanaf 60 euro

En als je wil, kan je hem ook altijd op komen halen. Binnen 14 dagen te retourneren.

96 maten op voorraad

Met een grote keuze aan kleuren en modellen.

Écht goed advies

Online en in de winkel, de allerbeste service. SuperBra krijgt een 4,9/5 op Facebook uit 239 reviews.