Vijf redenen waarom Poolse BHs echte Superbra´s zijn

Vijf redenen waarom Poolse BHs echte Superbra´s zijn

Vaak zijn mensen verrast als ik vertel dat Poolse BHs wereldwijd een ware hype zijn in grote-cupmatenland. Waarom zijn Poolse BHs eigenlijk zo goed?

Grote maatrange voor lingerie
  • Poolse merken voeren zeer uitgebreide maatranges. De meeste merken starten bij omvang 65 en er zijn ook merken die gaan vanaf omvang 60 of zelfs 55. De meeste merken bieden BHs aan tot en met SuperBracupmaat GG, maar tot en met cup J of cup K is ook niet ongebruikelijk.
  • Veel Poolse lingerieproducenten zijn familiebedrijven, waar lingerie aandachtig en met de hand gemaakt wordt. En dat zie je terug in de kwaliteit.
  • Poolse lingerieproducenten luisteren goed naar hun klanten. Dat is niet altijd zo geweest, maar Polen heeft de afgelopen tien jaar een ware BH-revolutie doorgemaakt. Vrouwen hebben actief gelobbyd voor een uitgebreidere maatrange en een betere pasvorm en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Tegenwoordig werken Poolse fabrikanten intensief samen met klanten om de allerbeste pasvorm en het grootste draagcomfort te kunnen bieden.
  • Polen kent een landschap van tientallen kleine en middelgrote lingerie-ateliers, die elk hun eigen ontwerpen en modellen op de markt brengen. Dit betekent ongekend veel keus als je op zoek bent naar een BH in een grote cupmaat.
  • De meeste Poolse BHs worden lokaal verkocht. Het lagere prijspeil daar betekent voor ons in Nederland dat een mooie, comfortabele BH geen rib uit je lijf hoeft te kosten!

Bij SuperBra hebben we o.a. de volgende Poolse merken: Ewa Michalak, Comexim, Gorteks en Kinga.

Benieuwd naar onze Poolse BH's? Kom dan snel kijken in onze winkel Rotterdam of neem een kijkje in onze webwinkel.

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.