Vacatures winkelhulpen Utrecht - parttime bijbaan

SuperBra Utrecht zoekt parttime winkelhulpen vanaf 15 jaar, voor 8-16 uur per week

SuperBra wil een BH-revolutie in Nederland tot stand brengen en onze missie is om iedereen die een BH wil dragen in een goedzittend exemplaar te krijgen.

Onze winkels zijn de thuisbasis van waaruit we in een ontspannen sfeer ons best doen om elke klant een positieve fitervaring te geven. Daarbij zijn deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity onze kernwaarden. SuperBra is een jong en snelgroeiend bedrijf: op dit moment hebben we een winkel in Rotterdam en een in Utrecht en binnenkort openen we ook in Amsterdam. Voor de winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere winkelhulpen die één of twee dagen per week ons team komen versterken (in schoolvakanties kan dit meer dagen per week zijn).

De werkzaamheden van een winkelhulp zijn:

  • Kassa draaien (vanaf 16 jaar)
  • Gepaste producten op maat terughangen in het magazijn
  • Verwerken en inpakken van bestellingen
  • Producten die binnengekomen zijn labelen
  • De winkel schoon en opgeruimd houden 

Het is belangrijk dat je nauwkeurig en klantvriendelijk bent.

De winkel is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Bij het inroosteren houden we rekening met jouw schooltijden en vakanties. Geef in je motivatie-email duidelijk je beschikbaarheid aan en dat je voor Utrecht solliciteert. 

Geselecteerde kandidaten zullen wij uitnodigen voor een gesprek.

Wij bieden onderstaand salaris en een deelname in een pensioenregeling. Op zon- en feestdagen geldt een toeslag van 50% en medewerkers krijgen 20% personeelskorting. 

Leeftijd

Bruto uurloon ( all-in, inc vakantiegeld en vakantiedagen)

15 jaar

€ 4,84

16 jaar

€ 5,57

17 jaar

€ 6,37

18 jaar

€ 8,07

19 jaar

€ 9,64

 

Wil jij bij ons komen werken? Stuur dan zo snel mogelijk, een korte motivatie-email met CV naar sollicitatie@superbra.nl

Winkelhulp achter kassabalie