'Circulair Zwanger' - door Feelou X SuperBra op zondag 29 oktober

Floor van de Pavert
'Circulair Zwanger' - door Feelou X SuperBra op zondag 29 oktober

'Circulair Zwanger': event van Feelou en SuperBra!

Op zondag 29 oktober bundelen de innovatieve startup Feelou en de inclusieve lingeriewinkel SuperBra hun krachten voor het 'Circulair Zwanger' event in Utrecht. Dit evenement biedt zwangere vrouwen de kans om inspiratie op te doen voor een duurzame zwangerschaps- en kraamtijd.

Van 14:00 tot 17:00 uur wordt de SuperBrawinkel in Utrecht omgetoverd tot het epicentrum van alles wat te maken heeft met een duurzame zwangerschap en kraamtijd.

Ontdek circulair comfort
De BH is speciaal ontwikkeld om de hele zwangerschap en borstvoedingsperiode goed te zitten. Zo voorkomt Feelou dat vrouwen tijdens deze periode verschillende soorten en maten bh’s hoeven aan te schaffen.

Circulair samenwerken
SuperBra en Feelou werken sinds de zomer van 2023 samen. In de winkel werden de BH’s van Feelou doorgepast met alle zwangere vrouwen die de winkel binnen stapten. Zo wordt de maatvoering van de Feelou BH met de expertise van SuperBra vefijnd om retouren nog meer te verminderen. Dat betekent: minder gedoe voor vrouwen én beter voor het milieu. Op 29 oktober zijn aanstaande moeders dus ook uitgenodigd om kennis te maken met de circulaire BH en zo bij te dragen aan de vermindering van retouren.

A, B, Circulair en Daarna
Naast Feelou zal vertegenwoordiger van de branchevereniging voor wasbare luiers aanwezig zijn om demonstraties te geven en aanstaande ouders kennis te laten maken met milieuvriendelijke alternatieven voor wegwerpluiers.
Daarnaast zal een van de oprichters van het leuke merk Boen Laundry Leaves er zijn. Zij zal  alles vertellen over duurzaam wassen en wasmiddel. En laat je bovendien kennis maken met de inspirerende visie achter het bedrijf.

Maar dat is nog niet alles! De eerste 25 gasten van het "Circulair Zwanger" event krijgen een gratis goodiebag! Deze tas zit  boordevol fantastische goodies speciaal geselecteerd om zwangere vrouwen te verwennen tijdens deze bijzondere tijd.
Details van het Evenement:

  • Datum: 29 oktober
  • Tijd: 14:00 - 17:00 uur
  • Locatie: SuperBra, Amsterdamsestraatweg 284, Utrecht
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het "Circulair Zwanger" event op 29 oktober in de SuperBrawinkel in Utrecht!

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.